Metas atsinaujinti: kaip pakeisti namų interjerą pasitelkus pastelines spalvas

Pastelinės spalvos užsitikrino stiprias savo pozicijas namų interjeruose ir tikriausiai tokios tendencijos išliks dar ilgą laiką. Jeigu Jūsų namuose dominuoja šviesūs dangiški, smėliniai, balti, geltoni ar rudi atspalviai – tuomet Jums didelių pokyčių nereikia.

Jeigu svarstote įsigyti naujų baldų – tuomet rinkitės baltą arba šviesiai pilką spalvas su medžio motyvais – pavyzdžiui – klasikines ir tuo pačiu prabangias skandinaviško stiliaus spintas, komodas, kavos staliukus, kėdes bei sofas.

Nepamirškite šviesiai rožinių ar baltų antklodžių ir pagalvių, kurios puikiai derės su panašių spalvų dekoratyvinėmis pagalvėlėmis bei pledais. Jeigu baldai namuose pilki – rinkitės visiškai baltų, koralų ar kitų šviesių spalvų užuolaidas.

Visgi, jeigu kambariuose mėgstate tiesioginius saulės spindulius, tuomet neutralių spalvų žaliuzės puikiai suteiks privatumo nakties metu. Kaip akcentus rinkitės metalinius arba bronzos spalvos aksesuarus – sieninius laikrodžius, žvakides, krepšius ir t.t.

Visgi, nėra recepto tobulam pavasario įkvėptam interjerui, tad nebijokite ekpermentuoti su skirtingomis tekstūromis, spalvomis ir medžiagomis – tik taip pasieksite trokštamą rezultatą! Tai džiaugsmo, pozityvumo ir harmonijos kupinas laikas, tad sukurkite aplink save ir būtent tokią atmosferą!






JYSK nuotraukos

Užsakymo nr.: PT_74678262

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis