Žurnalo „Mano namai“ kovo mėnesio numeryje – planai pavasariui

Daugeliui („Mano namų“ redakcijoje – taip pat), galvoje sukasi viena mintis. Vėsus ar šiltas, vėluojantis ar ankstyvas, saulėtas, šlapias ar sniegingas, bet pagaliau jau vis tiek pavasaris. Prasideda laikas, kai imame kurti didesnius ar mažesnius šiltojo sezono planus namams bei sodui. Kokie tie planai – skaitykite pirmajame pavasariniame „Mano namų“ numeryje.

Jei norite iš karto griebti jautį už ragų, šiame numeryje rasite net penkis sodo dizaino projektus ir dar du namų rekonstrukcijos pavyzdžius – subtilia prabanga dvelkiančiais užmiesčio „Gėlių namais“ virtusį seną namuką ir kardinaliai pasikeitusį dviejų kambarių butą, kurį rekonstruojant buvo išsaugota originali praėjusio amžiaus krosnis.

Jei lengviau pradėti nuo mažų dalykų – atsiverskite šio numerio „Suflerį“, šįkart patariantį, kaip nedidelį buto balkoną paversti tvarkinga, patogia ir jaukia reikalingų daiktų saugykla, arba pasisemkite kūrybiško įkvėpimo iš mūsų žurnalo herojės, originaliai atnaujinusios savo studiją senais palėpės radiniais.

O gal pamėginkite pradėti pavasarines pertvarkas nuo prieškambario – nes čia prasideda namai, arba nuo virtuvės – nes čia vyksta daugiausiai veiksmo.

Nepamirškite ir pavasarį pranašaujančių aksesuarų – šįkart žurnalas pasiūlys namus papuošti smagiomis, linksmomis, lengvumo suteikiančiomis balionių motyvų dekoracijomis, pagalvoti apie baro zonos baldus, išsirinkti naują kabyklą ar batų dėžę, o gal šluotelę ir semtuvėlį.

Arba užsiprenumeruoti žurnalą metams – tuomet elektroninėje parduotuvėje www.myliusvara.lt su lojalumo kortele gausite net 30 proc. nuolaidą valikliams. Juk pats laikas pavasarinei tvarkai!

Shutterstock, Vida Press, žurnalo MANO NAMAI archyvo nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis