9 originalūs sprendimai: margos grindys

Parketas, laminatas, linoleumas, plytelės, kamštinė ar kiliminė danga – pasirinkimų ir variantų labai daug, bet, atrodo, net ir esant didelei pasiūlai, sunku išsiskirti iš minios ir sukurti originalų interjerą su dar nematyta grindų danga. Bet iš tiesų taip nėra! Įkvėpimui pateikiame nuotraukų su netikėtais, drąsiais sprendimais.

Nors nėra įprasta matyti parketą ryškų ir spalvingą, šis projektas yra pavyzdys, kad net ir visiems įprastas parketas gali būti originalus interjero akcentas.

Klimus paprastai renkamės ryškių, gražių raštų, bet gal verta pagalvoti, kaip atrodytų vienspalvis kilimas su įvairaus tankio ir aukščio faktūromis? Tokie raštai atrodo fantastiškai, nenuobodžiai, štai vienas pavyzdys.

Kilimai apskritai tinka tiems, kurie nori ryškaus ir jaukaus pagrindo po kojomis. Ryškių spalvų marmuro efektą pasiekti naudojant parketą ar linoleumą būtų sunku, o štai toks kilimas – pats tas!

Mustard rug love. 💛 #floordesign #mustard #floordrobe #floordecor #rug #islington #bladesofa #yellow #homedecor

A photo posted by Adventures In Furniture (@adventuresinfurniture) on Sep 18, 2016 at 3:54pm PDT

Kasmet grindų dangos srityje pasirodo vienas kitas novatoriškas sprendimas. Pastaruoju metu ir lietuviai vis dažniau renkasi PVC (vinilinės) lenteles, kurios atrodo tarsi kilimas, bet jų priežiūra yra akivaizdžiai lengvesnė.

Kodėl gi vienoje patalpoje nepanaudojus dviejų rūšių grindų dangos? Šis derinys – plytelių ir laminato – ne tik puikiai atrodo, bet ir gerai atlieka savo funkcijas kiekvienoje darbinėje zonoje. Pavyzdžiui, virtuvėje geriau tarnaus plytelės, o svetainės zonoje tinkamesnis laminatas.

Lazy sunday ❤ #home #babylove #floordesign

A photo posted by MOIZ 🐣 handmade baby baskets (@moizbaby) on Sep 18, 2016 at 12:15am PDT

Net klasikinis parketas gali būti suklotas originaliu būdu ir taip pelnyti būstui ne vieną komplimentą.

Vis labiau populiarėja grindų danga, kuri kažką imituoja – medį, betoną, plyteles, kilimą ar akmens masę.

I think our customers Mr and Mrs Thompson made a great choice for their floor. The colours compliment each other well. Da Vinci range, Coastal Driftwood #karndean #flooring #floordesign #interiordesign #colors #colours #compliments #happycustomers #brighton #instahome #instadecor #homedesign #decortips #homedecor

A photo posted by Fludes Carpets (@fludescarpetsbrighton) on Sep 9, 2016 at 5:08am PDT

Pavyzdžiui, vonią galima iškloti plytelėmis, kurios atrodo kaip parketas.

Renkantis plyteles, verta atkreipti dėmesį į rytietiškus motyvus. Ypač šis motyvas išryškės, jei likusių patalpų interjeras bus neutralesnis.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis