Kiek laiko tektų taupyti, kad atsinaujintum pabodusius svetainės baldus?

Jaukūs namai – dažno svajonė, tačiau ją išpildyti kartais pritrūksta pinigų, laiko arba fantazijos.

Pasak ekspertų, daugiausiai laiko šeima praleidžia svetainėje. Nepaisant to, kad jai ypač svarbus jos jaukumas ir patogumas, įsirengti ar pakeisti senus svetainės baldus trukdo tai, kad kokybiškų baldų kainos neretai gąsdina pirkėjus. Pasak jų, išsvajotai sofai, stalui ir kitam deriniui reikėtų taupyti ne vienerius metus.

Gamintojo nuotr.

Tačiau PPC MOLAS jums turi gerą žinią: prekybos centras nori pamaloninti savo klientus ir vienam jų padovanoti visą baldų derinį svetainei. Jį pagal naujausias tendencijas išrinko interjero dizaineriai, atsižvelgdami į tai, kad vis labiau populiarėja skandinaviško stiliaus baldai, kurie pasižymi moderniu jaukumu, kokybe ir subtilia prabanga, sukurdami šeimai reikalingą poilsio atmosferą.

Kaip teigia PPC MOLAS valdytoja, Indrė Januševičiūtė, renkant baldus daugiausiai dėmesio buvo skiriama natūralioms medžiagoms, baldų patogumui, bei funkcionalumui. „Tikime, kad šis derinys bus ypač patogus visiems šeimos nariams, dėl vyraujančių taisyklingų formų ir neapkrautų detalių. Ne mažiau svarbu tai, kad svetainės baldų derinys derėtų prie mūsų klientų namų, sukurtų jaukią atmosferą“, – ManoNamai.lt pasakojo PPC MOLAS valdytoja.

Gamintojo nuotr.

Jūsų svetainė gali būti atnaujinta aukštos kokybės sofa, toršeru, kavos staliuku, pufu, pledu, kilimu, jaukumo suteiks ir „C&D Style“ aksesuarai: padėklas, žvakių gesiklis, žvakės, kurios sušildys ir ramins ilgais rudens bei žiemos vakarais. Visa tai atiteks vienam laimingajam, kuris iki lapkričio 8 dienos pirks už 30 ar daugiau eurų.

Nepraleiskite progos atsinaujinti savo namų svetainę netaupydami ir negaišdami laiko varginančioms paieškoms, tuo jau pasirūpino PPC MOLAS.

Užsakymo nr.: PT_69384174

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis